Termeni generali

Acest site funcționeaă conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea Margeluse.ro  și sunt apărate de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea anterioară a Margeluse.ro . Toate drepturile sunt rezervate.

Margeluse.ro nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dvs. pentru comunicare.

Margeluse.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Margeluse.ro nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile despre produse și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate.
Margeluse.ro își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă un anumit produs a fost epuizat.

Termeni de confidențialitate

Margeluse.ro apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim sa va asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.