Categorii

Teme/Colectii

Informatii

Cum cumpar Politica de confidentialitate Termeni si conditii Protectia datelor personale Protectia consumatorului Politica cookie-uri Contact Harta Site
*Preturile afisate contin TVA

Inele

Producem o bogata gama de bijuterii handmade din FIMO, dar inelele lucrate manual, ofera o satisfactie deosebita, prin aceea ca sunt aproape singura modalitate facila, de a expune si pune in evidenta, creatii unicat: flori diverse, gradiente de culoare, degradeuri, imitatii de pietre naturale, fluturi, buburuze, inimioare stilizate sau cat mai asemanatoare cu modelele din natura, ca ornament pentru montura inelului. Acestea sunt lucrate manual, din fimo, realizate cu grija pentru detalii si dragoste pentru frumos. Cadrul inelului este ajustabil pe deget, putand fi modelat dupa forma degetului, iar floarea da un farmec deosebit metalului rece, incalzind sufletul persoanei ce-l poarta, prin delicatete, frumusete si naturalete . De aceea, poate, inelul ramane o bijuterie foarte iubita, dar si foarte accesibila, ce va mentine tonusul dar si poate schimba starea pe parcursul zilei. Daca doriti un inel unicat lucrat manual, atunci il gasiti aici!
In plus, puteti asorta inelul care va place cu coliere handmade , bratari handmade sau brose handmade asemanatoare, pentru a va crea propriul set de bijuterii handmade!

Inele - Produse

Inel Foodie
Dimensiuni: diametru: 3 cm
Stoc: 1
*10.00 Lei
 
Inel Floarea Soarelui
Floarea Soarelui din lut polimeric,
lipita pe un inel metalic cu platou,
din metal comun argintiu.
Stoc: 1
*10.00 Lei
 
Cautare dupa categorii
Ordonat dupa: Cod articol
Pret
Sortare: Ascendent
Descendent
Filtrat dupa teme/colectii
Produse pe pagina:
Numar maxim de produse:
0 = Nelimitat
Coloane afisate:

Oferte speciale

Nu sunt oferte speciale!

Produse preferate

Inel Fantasy - hexa
Inel Fantasy - hexa

Stoc: 1
*10.00 Lei