Magazine virtuale gratis

 Comerţul electronic, în mod comun cunoscut ca e-commerce sau eCommerce, constă în cumpărarea şi vânzarea de produse sau servicii prin intermediul  sistemelor electronice prin Internet şi alte reţele de calculatoare. Cantitatea de tranzacţii realizate electronic a crescut extraordinar de la apariţia Internet-ului. O gamă variată de forme de comerţ se realizează în acest mod, stimulând şi inovând transferul electronic de fonduri, managementul lanţurilor de bunuri, marketingul prin Internet,  procesarea online a tranzactilor, schimbul electronic de date -Electronic Data Interchange (EDI), sisteme de management a stocurilor şi sisteme automate de colectare a datelor. Comerţul electronic modern utilizează în mod tipic, cel puţin World Wide Web în diverse puncte ale ciclului sau de viaţă, deşi include un întreg set de tehnologii, ca e-mail de exemplu.
AlegroCart 1.2.7
Este o soluţie de comerţ online, cu şabloane modulare, optimizare SEO, design MVC, care actualizează automat valute multiple, limbi şi  ţări, cu Ajax AddToCart, posibilitate de download-are produse, opţiuni pentru produse, taxe multiple şi clase de greutate opţionale.

Axiscommerce 0.8.1
Axis este un motor de e-commerce puternic şi gratis.  Are o structură modulară flexibilă şi suport pentru rescrierea temelor şi personalizarea modulelor. O mulţime de alte facilităţi sunt disponibile suplimentar.

 
FBC-Market 1.1
FBC-Market este o aplicaţie scrisă în PHP ce foloseşte MySQL pentru stocarea datelor.
 
Magento 1.6.0.0
Magento este o soluţie profesională nouă, open-source de  eCommerce, oferind o flexibilitate şi control fără precedent. Magento a fost proiectat în ideea că fiecare implementare a ei va fi unică .
 
OpenCart 1.5.1.1
OpenCart este un sistem de comerţ online open-source, bazat pe PHP. O soluţie e-commerce robustă, soluţie pentru comercianţii  pe internet cu posibilitatea de a-şi crea propria afacere online şi de  a participa la  e-commerce la un cost minim.

osCmax 2.0.25
osCMax este o aplicaţie web puternică de  e-commerce / shopping cart. Are toate facilităţile necesare pentru a rula cu succes un magazin pe internet şi poate fi configurat în orice configuraţie se doreşte.

osCommerce 3.0.2
osCommerce este cea mai importantă soluţie e-commerce de magazin online  Open Source care este disponibilă gratuit sub licenta GNU General Public License.
 
PrestaShop 1.4.4
In ciuda tehnicii sofisticate şi a funcţionalităţii avansate soluţia e-Commerce  PrestaShop  este foarte mică (aproximativ 2 MB neincluzând fişierele de traducere), fiind aşadar usor de downloadat , instalat  şi actualizat.
 
SEOTOASTER 1.9
SEOTOASTER este cea mai avansată soluţie e-commerce SEO CMS . Uşor de folosit şi de construit website-uri cu ea, SEOTOASTER automatizează marketingul pentru multiple website-uri prin intermediul SEO Samba.
 
TomatoCart 1.1.5
TomatoCart este cea mai bună platformă de eCommerce pe care o puteti alege pentru a vă extinde afacerea online într-o puternică întreprindere. Bucurandu-se de flexibilitate, design modular şi intuitiv al interfetei utilizator, acest soft open source face ca visul tău să fie unul de succes .
 
VamCart 0.9
VamCart - Open Source gratis, bazat pe CakePHP Shopping Cart.
 
xtcModified eCommerce Shopsoftware 1.05
xtcModified eCommerce Shopsoftware este un mediu de dezvoltare independent (Fork) al sistemului de magazin xt:Commerce 3.04 SP2.1. Este intretinut si dezvoltat de o comunitate independenta si se dezvolta in continuare in termenii  GNU General Public Licence.
 
Zen Cart 1.3.9h
Zen Cart este o adevarata arta a e-commerce; a free, user-friendly, open source shopping cart system. The software is being developed by group of like-minded shop owners, programmers, designers, and consultants that think e-commerce could be and…
 
(Sursa http://php.opensourcecms.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>