Cine suntem, ce ne propunem?

Suntem un mic grup de creație, ce-și propune popularizarea  nu numai a propriilor creații artistice, dar și a modului în care acestea au fost create!
Vă invităm să parcurgeți informația cuprinsă în acest blog, pentru ca în final să descoperiți că merită și este incitant să vă explorați abilitățile artistice și meștesugărești .
Pentru început vă invităm să vizitați pagina cu creațiile noastre,  postate pe web, în magazinul nostru virtual, unde sunt expuse o serie de bijuterii handmade din FIMO unicat si ieftine, de unde dealtfel puteți cumpăra on-line. Toate produsele expuse pe site sunt confecționate din argilă polimerică Fimo, folosind tehnici ce vor fi detaliate în articolele viitoare. In funcție de interesul pe care-l vor suscita aceste postări, vom continua sa dezvoltăm acest proiect de informare si popularizare!

 Va propunem spre vizionare:

Bijuterii handmade Margeluse

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>